De Zilveren Lepel Toscane

Uitgeverij: Van Dishoeck
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Aantal Pagina's: 272
Afmetingen: 192x278x34
Verschijningsdatum: Februari 2014
EAN: 9789077330258
Categorie:
Eten & Drinken
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Toscane is de geboortegrond van de Italiaanse keuken zoals we die heden ten dagen kennen. De streek is over de hele wereld beroemd om zijn eenvoudige en heerlijke eten. De Zilveren Lepel Toscane bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, producenten, klassieke wijnen en spciaalzaakjes. Het boek bestrijkt het gebeid van de bergen van Massa-Carrara in het noorden tot de bosrijke omgeving van Grosseto in het zuiden. Ook de steden Florence en Siena komen aan bod. De overzichtelijke recepten zijn een selectie van de makers van de Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel. Ze nemen je op een culinaire reis door de populairste regio van Italië, waarvan het water je in de mond loopt.