Cholesterol

Uitgeverij: PARK
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 159
Afmetingen: 175x220x20
Verschijningsdatum: Maart 2023
EAN: 9789464042283
Categorie:
Eten & Drinken
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Een arts en een ervaren kok bundelen hun kennis en krachten om te laten zien wat je moet eten om een gezonde cholesterolbalans te krijgen.

* Welke voedingsstoffen zijn goed?
* Welk soort eten kun je beter laten staan?
* Wat zijn goede leefstijlkeuzes?

Wie gezond wil eten let ook op de balans tussen goede en slechte cholesterol. Inderdaad, niet alle cholesterol is slecht! Met voldoende goede cholesterol in je lijf en een zo laag mogelijk slechte cholesterol heb je aanzienlijk meer kans op een langer en prettiger leven, met minder ziektes. Bepaalde eetgewoonten kunnen je daarbij helpen, zodat heel wat ellende voorkomen wordt. Goede voedingsmiddelen kunnen zo zelfs deels schade herstellen die ons lichaam eerder heeft opgelopen, zoals een aangetast bloedvat. En als die voedingsmiddelen de vorm krijgen van een heerlijk gerecht, wordt zo'n aanpak geen corvee maar een genot!

Dit boek is het eerste deel van een nieuwe reeks Lekker & belangrijk van de zussen
Jansen, die de afgelopen jaren bekend zijn geworden met hun mediterrane kookboeken.