Vespasianus boeken: gratis verzending vanaf €35,-

Houd je van Romeinse veldslagen, achterklap en politieke intriges? Dan zijn de boeken over Vespasianus, waar de Zwitserse schrijver keizer Titus Flavius Vespasianus op de voorgrond zet, wat voor jou. Bestel je boeken, van de schrijver Robert Fabbri, met grote stapelkortingen, tot wel 80%.

Waar gaat de Vespasianus reeks over?

Robert Fabbri weet met zijn Vespasianus serie de wreedheid van het Romeinse Rijk te vatten in slechts 9 delen. Dat alleen al vinden wij een prestatie van formaat. Op indrukwekkende wijze worden de spannende verhalen tot in de details gecombineerd met zijn historische kennis. Bijzonder aan de boeken is dat we de hoofdpersonage volgen vanaf het moment dat hij geboren wordt tot aan het moment dat hij keizer wordt. Tussen deze periodes lees je over de doortrapte grootheidswaanzin van paranoïde en wrede heerser Nero die iedereen naar zijn pijpen laat dansen.

Vespasianus boeken volgorde

Houd je van romeinse fictie en ben je benieuwd naar de schrijfstijl in de boeken uit de Vespasianus reeks? Lees dan de volgende negen titels binnen de Vespasianus boekenreeks. Om optimaal op de gaan in de verhalen lees je de Vespasianus boeken op de volgende volgorde:

De kracht van boeken over Vespasianus

Waar sommige schrijvers hun kracht na het zoveelste deel binnen een serie verliezen, doet Robert Fabbri er zelfs een schepje bovenop. Elk boek binnen de Vespasianus reeks is net zo meeslepend als de vorige en vaak zelfs nóg beter. Logisch dat het boek over keizer Titus Flavius Vespasianus en zijn familieleden niet weg kan leggen.

Lees over hun ontberingen en strijd in tijden waar gruwelen als burgeroorlogen elk moment konden beginnen. Een waarschuwing voor het lezen van de Vespasianus reeks is wel op zijn plaats. De schrijver maakt de realiteit in zijn boeken vaak nóg kruidiger door zijn eigen fantasie de vrije loop te laten. Dialogen zijn nóg banaler en gruwelheden zijn nóg gruwelijker. En wat dacht je van die seksuele obsceniteiten in de boeken? Eén ding staat vast: je moet wel een maag van ijzer hebben om de boeken zonder gevoel van walging door te komen. Kan je dit? Dan heb je een paar parels in handen.

Vespasianus boeken kopen

Bij jouw bestelling van meerdere boeken binnen de Vespasianus reeks ontvang je hoge kortingen tot 80%. Stapel je de boeken, dan loopt de korting alleen maar verder op. Naast deze fijne korting, geniet je bij een bestelling ook van voordelen als:

  • 3 boeken voor €10,-
  • 2+1 boeken gratis
  • Op een werkdag voor 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €35,-

Niets houdt je nu nog tegen om de Vespasianus boeken te kopen nietwaar?

Na de Vespasianus serie toe aan een nieuwe boekenreeks? Duik in de Thomas Lynley serie of de Camilla Grebe serie.

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
2
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
Atlas - Deel 8
3
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 8,99
Bekijk product
Doom, Erin
De tranenmaker
4
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 16,99
Bekijk product
Hayes, Terry
Het jaar van de sprinkhaan
5
Nieuwprijs
€ 26,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Roger Williams
Barcelona & Catalonië
6
Nieuwprijs
€ 6,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Marianne / Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten
Een Middag Aan Zee
7
Nieuwprijs
€ 28,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Agnieszka Drewno
Capitool - Noord Spanje
8
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Gauldie, Robin
Capitool - Top 10 Porto (2021)
9
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
10
Nieuwprijs
€ 14,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Scheunemann, Jürgen
Capitool Top 10 Berlijn (2023)