Alyson Noël serie: gratis verzending vanaf €35,-

Houd je van de Twilight Saga? Mis dan zeker niet de verhalen van de hand van Alyson Noël. De auteur heeft al verschillende reeksen op haar naam staan die door fans van het mystieke met open armen werden ontvangen. Bekijk een Alyson Noël serie en vind de ontbrekende titel voor jouw Young Adult collectie. Bestel een serie van Alyson Noël nu met hoge stapelkortingen tot wel 80%.

Serie Alyson Noël: toegankelijk voor alle Young Adult lezers

Binnen Young Adult boeken maken we onderscheid tussen contemporary boeken en fantasy. De in de Alyson Noël series voorkomende sub genres zijn:

 • Contemporary boeken: in deze boeken komen vaak situaties en personages voor die de lezer herkent. Het kan gaan over tieners op scholen met een crush voor een onbereikbare vlam.
 • Fantasy boeken: deze boeken worden gekenmerkt door fictieve wezens en andere werelden. Soms dystopische werelden, soms een wereld waarvan je zou wensen dat je daar onderdeel van mocht uitmaken. In fantasie verhalen speelt magie een grote rol.

Alyson Noël schrijft ze allebei de soorten verhalen. Zo kan de typische Alyson Noël serie als ‘Soul Seekers’ en ‘De Onsterfelijken’ reeks rekenen op vele fans binnen fantasy kringen rekenen. Met de Alyson Noël serie ‘Beautiful Idols’ raakt de Amerikaanse auteur vele highschool harten.

Meestal vallen haar boeken bij beide jongeren in goede aard. Hoe dat komt? Wij kunnen het wel bedenken. In haar boeken is er vaak sprake van een antiheld, één die iets bijzonders en buitennatuurlijks presenteert. Zoals complete levensverhalen voor je zien van degene die je aanraakt. Of toegang krijgen tot de wereld tussen leven en dood.

Alyson Noël serie volgorde

In veel Young Adult boeken ondergaan karakters een transformatie. Zo ook binnen elke Alyson Noël serie. De boodschap die deze transformaties uitdragen is vaak ‘Ik mag er zijn’. Een transformatie als ingrediënt voor een fantasyknaller. Is het in ‘Soul Seekers’ een doodnormaal meisje dat met visoenen kampt en met doden kan praten, in de Alyson Noël serie ‘De onsterfelijken’ kan het hoofdpersonage andermans gedachten horen en aura’s lezen. Hieronder vindt de alle series van Alyson Noël. Begin je met de boekenreeksen? Lees de Alyson Noël serie op deze volgorde:

 • De onsterfelijken: in deze Alyson Noël serie verschenen de volgende boeken:
  1. Evermore
  2. Blauwe maan
  3. Schaduwland
  4. Duistere vlam
  5. Nachtster
  6. Lotusbloem
 • Soul Seekers: in deze Alyson Noël serie verschenen de volgende boeken:
  1. Bestemming
  2. Echo
  3. Mystiek
  4. Horizon
 • Beautiful Idols : in deze Alyson Noël serie verschenen de volgende boeken:
  1. Rivalen
  2. Zwarte lijst

Voordeel bij de bestelling van een serie van Alyson Noël

De hoge kortingen zijn een goed argument voor de aanschaf van boeken uit een Alyson Noël serie. Wist je dat de korting bij het stapelen van boeken kan oplopen tot 80%? Dat is niet het enige voordeel dat je haalt uit een bestelling van een Alyson Noël serie bij Boekenkraam. Andere voordelen zijn:

 • Gratis verzending? Mix en match je boeken en kom tot een bestelwaarde van € 35,-
 • Bestel 2 boeken en krijg er 1 gratis

Heb je alle boeken van de Alyson Noël serie al helemaal uit en kan je niet wachten om aan een volgende boekenreeks te beginnen? Bekijk de Lucinda Riley De Zeven Zussen serie en de Zeven Zussen serie tweedehands.

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
2
Nieuwprijs
€ 25,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Lize Spit
Ik ben er niet
3
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Riley, Lucinda
Atlas - Deel 8
4
Nieuwprijs
€ 15,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Farrell, Holly
Plant een pit!
5
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Baldacci, David
Simpele leugens
6
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
7
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 8,99
Bekijk product
Smirnoff, Karin
De schreeuw van de zeearend - Millenium 7
8
Nieuwprijs
€ 22,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Swan, Karen
Het wilde eiland
9
Nieuwprijs
€ 20,00
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Edith Eva Eger
Het geschenk
10
Nieuwprijs
€ 26,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Stilton, Geronimo
Geronimo Stilton - Fantasia XVI