De Zeven Zussen serie: nieuwe boeken voor tweedehandse prijzen!

Meeslepend, mysterieus en onverwachtse wendingen. Zo staat de Zeven Zussen serie te bekend bij de trouwe achterban. Niet voor niets zijn deze boeken keer op keer bestsellers. Liefde, verlies en het ontdekken van je identiteit staan centraal in deze 8-delige Zeven Zussen serie van Lucinda Riley.

Wil je de Zeven Zussen serie kopen, weet wel dat je meegetrokken wordt in het verhaal over de zeven zussen en Pa Salt. Een gevoel van heimwee bij het omslaan van de laatste pagina is dan ook onvermijdelijk. We laten je niet langer wachten. Bestel de serie over de zeven zussen vandaag nog voor 14:00 en we verzenden de boeken nog dezelfde dag.

Waar gaat de Zeven Zussen serie over?

De Zeven Zussen serie gaat over – je raadt het al – zeven zussen die als baby geadopteerd zijn door de steenrijke Pa Salt. Pa Salt woont op een eiland in het Meer van Genève. Na zijn overlijden ontvangen de zeven zussen ieder een brief van hun adoptie-vader. In de brief staan enkele aanwijzingen naar hun land van herkomst en adoptieouders. De aanwijzingen zijn soms cryptisch, meestal mysterieus. Daarmee wordt direct de toon gezet voor de hele Zeven Zussen serie. Weten zij hun geschiedenis te achterhalen?

Ramsj boeken

Bij Boekenkraam zijn de boeken altijd goedkoper dan bij de boekhandel. Dit komt omdat onze goedkope boeken teruggestuurd zijn naar de uitgever. Vaak vanwege een lichte beschadiging, zoals een scheurtje of een knik. Ook de boeken van de Zeven Zussen serie kun je kopen met fikse korting. Oplopend tot wel 80%! Kies voor hét alternatief op De Zeven Zussen tweedehands boeken door onze Zeven Zussen serie te kopen.

Lucinda Riley De Zeven Zussen: volgorde

Ben je al bekend met de Lucinda Riley boeken, dan weet deze schrijfster als geen ander mensen kon boeien. De Zeven Zussen serie is hier een mooi schoolvoorbeeld van. Het verhaal van de zeven zussen begint in Zwitserland, maar niet snel daarna ontdek je als lezer dat ieder personage een verhaal heeft.

In ieder deel van de Zeven Zussen serie gaat één van de zussen op zoek naar haar verleden. Beter gezegd: naar haar oorsprong. Het eerste deel van de serie boeken 7 zussen begint – na een korte ontmoeting met de andere zussen – direct bij de zoektocht van Maia. Lucinda Riley heeft voor de boeken deze volgorde aangehouden:

  1. De Zeven Zussen – Maia
  2. Storm – Ally
  3. Schaduw – Star
  4. Parel – CeCe
  5. Maan – Tiggy
  6. Zon – Electra
  7. De Zevende Zus – de mysterieuze zevende zus
  8. Atlas – Het verhaal van Pa Salt

Het achtste deel van de serie over de zeven zussen is nog onderweg. Lucinda Riley is kort voor haar dood – 11 juni 2021 – nog begonnen aan het laatste deel van de serie ‘De Zeven Zussen. Ondanks haar overlijden, is er besloten dat haar zoon Harry het boek af zal schrijven. Het laatste deel zal in het voorjaar van 2023 verschijnen.

De zeven zussen serie kopen

Kun je niet wachten met het kopen van één of meerdere boeken van de serie over de zeven zussen? Bij Boekenkraam kun je de Zeven Zussen serie kopen voor een prikkie. Hoge kortingen tot wel 80% die je nergens anders tegenkomt. Profiteer van onze kortingen en gratis verzending boven de €35,- en droom weg in de wereld van de Zeven Zussen serie.

Bekijk ook:

A

Amber roman

B

Boeken Camilla Grebe

Boeken Lannoo 

Boeken Nicholas Sparks

D

David Lagercrantz Millennuim serie

K

Karin Luiten boeken

R

Romans

 

 

 

 

T

Terry Hayes boeken

Thriller boeken

V

Vespasianus boeken

 

 

 

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 22,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Noteboom, Lex
De man met duizend gezichten
2
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
Atlas - Deel 8
3
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
4
Nieuwprijs
€ 6,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Marianne / Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten
Een Middag Aan Zee
5
Nieuwprijs
€ 17,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Nicola May
Cockleberry Bay 1 - Het winkeltje in Cockleberry Bay
6
Nieuwprijs
€ 16,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Khan, Zainab
Mini Kawaii doodles tekenen
7
Nieuwprijs
€ 70,00
Onze prijs
€ 17,50
Bekijk product
Talia Hibbert
Verrassingspakket Romans - Kussensloop met 3 boeken OP=OP
8
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Baldacci, David
Simpele leugens
9
Nieuwprijs
€ 59,99
Onze prijs
€ 19,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen (HC) luxe editie.
10
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 8,99
Bekijk product
Doom, Erin
De tranenmaker