De Millennium serie van Stieg Larson

In één klap een glorieus debuut met drie ijzersterke titels. Dat is wat Stieg Larsson postuum overkwam toen zijn Millennium trilogie serie de wereld veroverde. Wanneer je gek bent op Scandinavische misdaadromans, is de Millennium serie een absolute aanrader. Lees alles over de Millennium serie boeken en maak gebruik van fijne stapelacties. Hoe meer boeken je bestelt, hoe hoger de korting.

Boeken in de Stieg Larsson Millennium serie

De personages Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander in de succesvolle Millennium trilogie serie zijn ontsproten uit het knappe brein van Stieg Larsson. Een ongekende journalist en meesterschrijver die zijn eigen werk nooit uitgegeven heeft zien worden. Gelukkig werden de boeken na zijn dood uitgebracht en kunnen wij genieten van de Stieg Larsson Millennium trilogie. Bekijk ons assortiment om te zien of jij je Millennium serie compleet kunt maken. De Stieg Larsson Millennium serie bestaat uit de volgende boeken:

De Millennium serie David Lagercrantz

Na het overlijden van Stieg Larsson wilden fans uiteraard meer weten over de knappe gelaagde personages in de succesvolle Millennium reeks. De 200 pagina’s voor de vierde titel laten al klaar en even leek het erop dat fans van Larsson nooit zouden weten hoe het leven van de hoofdpersonen zich zouden ontwikkelen. Gelukkig was daar David Lagercrantz die een tweede trilogie schreef rondom de pragmatische Mikael Blomkvist – journalist bij het maandblad Millennium– en de introverte, psychopathische partner en hacker extraordinaire Lisbeth Salander. De Millennium serie boeken van David Lagercrantz kregen de volgende titels:

De Millennium serie van wijlen Stieg Larsson en van David Lagercrantz is ongekend populair. Niet voor niets dat de boeken uit de Millennium reeks werden omgegoten tot een minstens zo succesvolle televisieserie. Merchandise en zelfs een Millennium Tour – een tour waarin je voor even in de turbulente gebeurtenissen in het leven van Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander waant – volgde.

Koop in plaats van een ticket voor Zweden een boek van de Larsson Millennium serie of van de David Lagercrantz Millennium serie. Stukken goedkoper en nét zo leuk. Want, als er één ding is waar beide auteurs in slaagden, is dat verhalen optekenen die op de huid geschreven zijn. Lees je er één, dan wil je ze allemaal. En dat kan. Lees de Millennium serie boeken. Wij garanderen je een meeslepend verhaal waardoor slapen voortaan van ondergeschikt belang zal zijn.

Voordelen bij aanschaf Millennium serie boeken

Profiteer van fijne kortingen en ijzersterke verhalen in de Stieg Larsson Millennium trilogie en de David Lagercrantz Millennium serie. Spijt van de aanschaf van deze boeken zul je niet hebben. Zeker niet wanneer je bedenkt dat je deze Millennium serie voor een wel heel kleine prijs kan aanschaffen. Bij aanschaf van Millennium serie boeken profiteer je van verschillende voordelen zoals 2 + 1 gratis en 3 boeken voor €10,-. En bestel je boven de €35,-? Dan is verzending gratis.

Wil je nog meer boeken lezen naast de Millennium serie van David Lagercrantz en Stieg Larsson? Romans boeken en thriller boeken zijn altijd een goede keus. Op zoek naar een andere boekenserie? Probeer de Vespasianus serie en de Camilla Grebe serie. Neem een kijkje en profiteer: hoe hoger de stapel, hoe hoger de korting!

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
2
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
Atlas - Deel 8
3
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 16,99
Bekijk product
Hayes, Terry
Het jaar van de sprinkhaan
4
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 8,99
Bekijk product
Doom, Erin
De tranenmaker
5
Nieuwprijs
€ 26,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Roger Williams
Barcelona & Catalonië
6
Nieuwprijs
€ 6,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Marianne / Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten
Een Middag Aan Zee
7
Nieuwprijs
€ 28,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Agnieszka Drewno
Capitool - Noord Spanje
8
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Gauldie, Robin
Capitool - Top 10 Porto (2021)
9
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
10
Nieuwprijs
€ 14,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Scheunemann, Jürgen
Capitool Top 10 Berlijn (2023)