Amos Decker serie: vóór 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

David Baldacci, de auteur van verschillende series, behoeft eigenlijk geen introductie meer. De getalenteerde Amerikaanse schrijver schreef met zijn Amos Decker serie wellicht wel één van de meest onconventionele boeken in zijn schrijfcarrière. In de Amos Decker serie neemt de auteur je mee in het leven van voormalig footballspeler Amos Decker, nu privé detective met een ijzersterk geheugen. Bijt je vast in Amos Decker serie boeken en geniet van stapelvoordeel tot 80%.

Binnen de Amos Decker serie vindt je zes boeken die je bij de eerste bladzijde bij de lurven pakken en je meeslepen naar een wereld vol misdaad en onrecht. Maak de reeks boeken van de Amos Decker series compleet en vind hier het missende exemplaar voor een wel heel kleine prijs!

Amos Decker: volgorde van de boeken

Schaf vandaag nog Amos Decker boeken aan van David Baldacci om je Amos Decker serie compleet te maken. De reeks lees je in de ideale wereld gewoon in de juiste Amos Decker volgorde. Bekijk welke onderdelen van de reeks je mist en zet je tanden in het ontbrekende boek met Baldacci David favoriete hoofdpersoon Amos Decker.

Over de hoofdpersoon Amos Decker

De Amos Decker boeken spelen rondom het leven van de gelijknamige hoofdpersoon. Door een flinke dreun op zijn hoofd eindigt zijn sportcarrière voordat deze goed en wel van de grond kwam. Na de blessure heeft de politierechercheur een perfect fotografisch geheugen. Sterker nog: hij herinnert zich wat hij bewust én onbewust heeft meegemaakt. Inclusief de meest pijnlijke dingen – de dood van zijn gezin – waarvoor hij alles over zou hebben om te vergeten. Dat lukt niet. Zelfs de meest luttele informatie blijft hangen.

Hoewel zijn ‘beperking’ een zware belasting is voor Amos Decker persoonlijk komt het goed van pas als speciaal agent van de FBI. Amos Decker heeft door zijn excentrieke geheugen een voordeel bij het oplossen van misdaden. Dit wordt al duidelijk in het eerste boek. In de volgende boeken in de Amos Decker serie speelt in elk boek een nieuwe misdaad en de daarbij behorende grote puzzel de hoofdrol.

Baldacci Amos Decker serie kopen

Bekijk ons aanbod Amos Decker serie boeken en schaf een page turner aan van jewelste. Geniet van onze aanbiedingen zoals 2+1 gratis en 3 boeken voor 10 euro, als je meerdere boeken in één keer koopt. En boven de 35 euro profiteer je altijd van gratis verzending. Bekijk daarom ook eens andere boekenreeksen, zoals de Vespasianus serie boeken

 

Bekijk ook:

D

David Baldacci series

G

Goedkoop boek

Gone serie

L

Larsson Millennuim serie

R

Roman

 

T

Thriller boeken

 

 

 

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
2
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
Atlas - Deel 8
3
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 8,99
Bekijk product
Doom, Erin
De tranenmaker
4
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 16,99
Bekijk product
Hayes, Terry
Het jaar van de sprinkhaan
5
Nieuwprijs
€ 26,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Roger Williams
Barcelona & Catalonië
6
Nieuwprijs
€ 6,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Marianne / Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten
Een Middag Aan Zee
7
Nieuwprijs
€ 28,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Agnieszka Drewno
Capitool - Noord Spanje
8
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Gauldie, Robin
Capitool - Top 10 Porto (2021)
9
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
10
Nieuwprijs
€ 14,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Scheunemann, Jürgen
Capitool Top 10 Berlijn (2023)